lauantai 10. marraskuuta 2012

Runoilija: Atu Ruotanen

Runoilija Atu Ruotanen on julkaissut kaksi kirjaa: Satulaan ja Hajanhujalla. Ne ovat runokirjoja lapsille, mutta voi niitä vanhempikin lukea. ;-) Olen itse lukenut kirjan Hajanhujalla ja se on todella hyvä kirja. Siinä on hyviä riimejä. Pitäisi varmaan lukea myös tuo Satulaan.

      

Runot rimmas, meikä diggas! :-D

Tosiaan toissapäivänä tapasin itse Atun. Hän kertoi miten hän keksii runoja, miten saa oman kirjan julkaistua jne. Hän kertoi kaikkea runoudesta, ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tosiaan kirjan Satulaan runoista osa on alunperin kirjoitettu laulujen sanoiksi. Atu laulaa lorauttikin meille muutaman laulun kitaran kera. Hän tuli mielellään kertomaan kirjoistaan. Hän myös kertoi kuinka paljon hän saa rahaa käteensä yhdestä kirjasta. Paljoa hän ei kyllä saa. No asiasta viidenteen. Hän antoi minulle sähköpostinsa siltä varalta, että minulla tulee jotain kysyttävää. Sain myös hänen nimmarinsa. :D

Olisiko teillä jotain kysymyksiä hänelle? Kommentoikaa tai lähettäkää henkilökohtaisesti viestiä sähköpostiini. Se löytyy tuolta ylhäältä. :)

Oma arvioni Hajanhujalla kirjasta:

  

En yleensä lue paljon runokirjoja, mutta tämän perusteella voisin alkaa lukea enemmän.

Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti