perjantai 2. marraskuuta 2012

Elokuva-arvostelu: Step up 4 Revolution

Step up Revolution

 

Step up Revolution, toiselta nimeltään Step up 4: Miami Heat on ilmestynyt vuonna 2012. Pääosan-näyttelijöitä siinä ovat: Kathryn McCormik (elokuvassa Emily) ja Ryan Guzman (elokuvassa Sean). Elokuva on jo neljäs osa, eli siitä on aikaisemmin ilmestynyt: Step up, Step up 2: The streets, Step up 3D ja uusin Step up 4: Miami Heat. Olen itse katsonut ainoastaan tuon uusimman. Elokuva on siis tanssielokuva.

Elokuva kertoo  tanssiryhmästä, nimeltä: MOB. Ryhmän päämääränä on voittaa tanssikilpailu. Sean löytää ryhmään uuden halukkaan ja lahjakkaan tanssijan, Emilyn. Tanssikilpailun voittamisen tiellä kuitenkin on Emilyn isä. Hän aikoo nimittäin rakennuttaa ryhmän kotinurkille uusia taloja. Sitähän ryhmä ei salli, joten he taistelevat vastaan tanssimalla. Sen estäminen menee etusijalle, ohi tanssikilpailusta. Emily yrittää sopia asian puhumalla, mutta se ei onnistu. Emilykin rupeaa toimimaan isäänsä vastaan, hänen selkänsä takana MOB:in kanssa. Miten siinä käykään? Ota selvää.

 Minun mielestäni elokuva on aivan mahtava! Se pääsi minun elokuvien top 10 listalle, sijalle 2, sillä Titanic on 1. Elokuva on hyvin toteutettu ja tanssien koreografiat ovat upeita. Pääosan-näyttelijät suorittivat roolinsa erinomaisesti. Flashmobit uhkuivat intoa, rakkautta tanssiin ja taistelua epäreilua asiaa vastaan. Suosittelen elokuvaa erityisesti tanssista tykkääville, mutta myös muille. Elokuvassa oli pieni ripaus myös romantiikkaa, niitä etsiville.

Oma arvio:





Traileri:



1 kommentti: