torstai 25. lokakuuta 2012

Elokuva: Blondin kosto/Legally blond

Blondin kosto

  


Blondin kosto on ilmestynyt vuonna 2001. Pääosan näyttelijänä siinä on Reese Witherspoon (yläpuolella olevat kuvat), joka näyttelee elokuvassa Elleä. Blondin kosto elokuvasta on ilmestynyt 2 osaa. (Kommentoikaa ja kertokaa, jos olen väärässä. :-D)

Elle ei halua menettää rakastaan, Warneria. Warner jättää hänet, koska hän tarvitsee vakavemmin otettavan tyttöystävän. Elle haluaa osoittaa hänelle olevansa aivan yhtä vakavasti otettava, kuin kuka tahansa. Ulkonäön perusteella ei saa tuomita. Hän alkaa opiskella oikeustieteiden opintoja. Mitä käykään taistelussa kunnian, oikeuden, kaikkien blondien ja tietenkin rakkauden puolesta? Ja saako Elle oikeustieteiden opinnot läpi? Se selviää katsomalla. :-) 

Blondin kosto on todella hyvä elokuva! Se voi olla mielestänne vanha, mutta se on sitäkin parempi! Elokuva sopii kaikenikäisille, joten sitä voi katsoa koko perheen kanssa. Sen voi lainata kirjastosta tai videovuokraamosta. Katsoimme sen eilen kaverini kanssa, me lainasimme sen kirjastosta. Katsoimme eilen myös Blondin kosto 2:sen. Siitä tulee postausta hieman myöhemmin.


Oma arvio:




Traileri elokuvasta:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti